Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

Morate biti prijavljeni

Za sadržaj koji tražite morate biti prijavljeni na sistem.

Registracija može da se obavi preko dugmeta u gornjem desnom uglu sajta.

Zatvori

O nama

Preduzeće Agera d.o.o. je osnovano je 2011 godine i od tada pa do danas se trudimo da omogućimo našim kupcima i partnerima kupovinu proizvoda najboljeg kvaliteta, prepoznatljivog brenda po pristupačnoj ceni.

U ponudi imamo više od 10.000 različitih proizvoda, renomiranih proizvođača. Čestim akcijama i popustima kao i direktnom isporukom na željenu adresu, održavamo konstantan kvalitet našeg poslovanja. Ispunjavanje zahteva i potreba naših klijenata uvek su nam na prvom mestu, zbog čega uspešno poslujemo duže od 7 godina.

Verujemo da je dobra komunikacija značajan preduslov uspešnog poslovanja - profesionalnost i timski rad su razlozi zbog kojih uspešno gradimo mrežu lojalnih klijenata. Svaki kupac nam je važan, stoga je naše ljubazno osoblje uvek spremno da vam pomogne i prepozna vaše potrebe.

Naša misija je učiniti vaš život jednostavnim, nudimo vam kvalitetan asortiman, odličan izbor i veoma povoljne cene. 

Prodaju iz naše kompletne ponude vršimo isključivo preko internet prodavnice www.super-market.rs 

www.super-market.rs je mesto gde ćete pronaći sve što vam je potrebno, i u isto vreme dobiti i kvalitet i pravu informaciju. Mi težimo ka tome da kupac uvek bude zadovoljan. Želimo da rastemo i razvijamo se zajedno sa vama, da se naš odnos zasniva na uzajamnom poverenju i poštovanju. Zadovoljnog klijenta smatramo našim najvećim uspehom!

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, ponudom ili poslovanjem slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam odgovoriti.