Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

Morate biti prijavljeni

Za sadržaj koji tražite morate biti prijavljeni na sistem.

Registracija može da se obavi preko dugmeta u gornjem desnom uglu sajta.

Zatvori

Uslovi koriščenja

Uslovi korišćenja

super-market.rs je internet prodavnica koja posluje u okviru preduzeća Agera d.o.o. u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Uslovima korišćenja definisana su pravila prilikom kupovine koja garantuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

1. Posle prijema narudžbenice putem interenet prodavnice super-market.rs, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.

2. Posle potvrde  narudžbenice od strane kupca, narudžbina je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da informiše kupca prilikom telefonske potvrde narudžbenice.

Garancija kvaliteta

Interenet prodavnica super-market.rs garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke. U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.  U slucaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi i softver su vlasništvo preduzeća Agera d.o.o. ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Agera d.o.o. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na internet sajtu super-market.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Privatnost podataka

Da bismo obradili Vašu narudžbenicu potrebni su nam: ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučiimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.  Vi se obavezujete da će te se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.